Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

Imakérés a lányomért

Orsolya | 2017.11.08

Kérem imádkozzanak, hogy a lányom tanulmányi eredményei javuljanak, viselkedése Istennek tetsző legyen, térjen meg, s legyen ereje megszabadulni az őt befolyásoló gonosztól, s hogy a családunk újra egy békés meghitt otthonra találjon. Köszönöm. Amen

Imakérés.

Krisztiáb | 2017.10.18

Sziasztok áldjon az úr mindannyiótokat akik ezt olvassátok az ő nagy szerelme őrizze sziveteket és gondolataitokat a krisztus jézusban, imatámogatást szeretnék kérni a testvérem Levente életére a szive gyenge és fullad is az orvosok nem jót mondanak felőle de én hiszem hogy az úr a gyógyitó és minden sejt felépitője és helyre állitója kérném szépen tőletek hogy ebbe álljatok mellém imába mert jézus jött hogy életünk legyen a tolvaj pedig nem lophat jézus nevében köszönöm szépen.

Re:Imakérés.

Kedves Krisztián! | 2017.12.15

Jézus nevében minden rendellenesség elhagyja Levente testét. Minden testrésze, szerve tökéletesen működik, ahogy azt az Úr megalkotta. Elparancsolom ezeket a hamis tüneteket Jézus nevében. Köszönöm Úr Jézus, hogy Levente meggyógyult a Te sebeid által és szent egészségben él.--Ámen

Kérés

Kérés | 2017.10.11Kérlek imátkozzatok értem hogy a hamisan ellenem állitott űgy ne menjen a bíróságig,zárják le a javamra sűrgősen,mert ártatlan vagyok és nagyon emésztenek engem ártatlanul.Segítsen meg az Úr a szabadításával sűrgősen.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.

Kérlek imátkozzatok értem hogy a hamisan ellenem állitott űgy ne menjen a bíróságig,zárják le a javamra sűrgősen,mert ártatlan vagyok és nagyon emésztenek engem ártatlanul.Segítsen meg az Úr a szabadításával sűrgősen.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.

Re:Kérés

Julianna | 2017.10.18

(Jeremiás siralmai 3,36)
„Hogy elnyomassék az ember az ő peres dolgában: ezt az Úr nem nézi el.” Ámen

gyógyulás, család

édesanya | 2017.10.08

Mélységes imatámogatásukat kérem teljes gyógyulásomért,
családom egyesüléséért fiunkkal édesapjával jöjjön be a valóságba
azonnal.
A Jézus nevében kérem és hálaadással köszönöm most.

imakérés

édesanya | 2017.09.27

Uram könyörgök, adj a gondolataimba teljes gyógyulást, családom helyreállítását fiammal és édesapjával együtt, jöjjön be a valóságban azonnal!!!! Kérem mindezeket a Jézus nevében.

Re:imakérés

Julianna | 2017.10.18

Kedves Édesanya!
A mi drága jó Urunk, a helyreállítás Istene. Ő az, Aki begyógyítja a sebeket, összeilleszti azt, amit a sátán szétszakított. Uram, én hálát adok Neked azért, hogy ezt a családod egybe szerkeszted. Megbékülést adsz a gyermek és édesapja között. Köszönöm, hogy a Te szerelmed, szereteted kitöltetett az Ő szívükbe és ez a szeretet teszi őket képessé a megbocsájtásra. Hálát adok Neked Uram, hogy ebben a családban a Te szereteted munkálkodik. Köszönöm, hogy Te vagy az Úr az életük felett. Jézus nevében Atyám megköszönöm, hogy ennek az édesanyának boldoggá teszed a szívét és a család minden tagja szeretetben, békességben él egymással.--Ámen

gyógyulás

édesanya | 2017.09.27

Uram hallgasd meg könyörgésemet, kérem teljes gyógyulásomat, családom helyreállítását fiammal és édesapjával együtt, jöjjön be a valóságba azonnal!!!!! Köszönöm.
Jézust, a családi szeretet megvalósítsuk..

imakérés

Ilona | 2017.09.26

Imatámogatást kérek teljes gyógyulásomért, családom helyreállitásáért fiammal és édesapjával együtt a valóságba jöjjön azonnal..!! Mindezeket kértem a Jézus nevében. Ámen.

Tételek: 11 - 20 ból 89
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása