Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

IMAKÉRÉS

GINA | 2017.04.16

Van egy idegbetegségből származó problémám, ami miatt nem tudok kimenni emberek közé, annyira szeretném ha ebből kigyógyulnék, végképp nem értem Istent hogy miért engedte ezt meg az ellenségnek, hogy sok év óta ezzel kínozzon, így nem vagyok hiteles, nem tudok résztvenni az Ő munkájában, pedig már annyiszor kértem, hogy legyen vége ennek a borzalomnak.

Re:IMAKÉRÉS

Julianna | 2017.04.28

Kedves Gina!
Most itt ennek a betegségnek, ennek a félelemnek véget vetünk a Jézus nevében!
Szeretettel ajánlom a következő megvallást, ami Jim Sanders: Imádságok a Biblia alapján c. könyvéből van.
SÁTÁN, ELLENÁLLOK NEKED ÉS AZ ÖSSZES HOZZÁD TAR−
TOZÓ ELNYOMÓ, SANYARGATÓ SZELLEMNEK, JÉZUS NEVÉ−
BEN. ELLENÁLLOK A FÉLELMEKNEK, A BÁTORTALANSÁG−
NAK, AZ ÖNSAJNÁLATNAK ÉS A DEPRESSZIÓNAK. AZ IGAZ−
SÁG SZAVAIT MONDOM KI ISTEN EREJÉVEL, ÉS AZ ÖR−
DÖGNEK NEM ADOK HELYET AZ ÉLETEMBEN, NEM ADOK
NEKI LEHETŐSÉGET. A BÁRÁNY VÉRE ÁLTAL MEGSZABA−
DULTAM AZ ÖRDÖG ELNYOMÁSA ALÓL. A DEPRESSZIÓ, AZ
ELNYOMOTT−SÁG, A SZORONGÁS GONDOLATA JÉZUS
NEVÉBEN ELTÁVO−ZOTT TŐLEM. (Jak. 4,7. Ef. 4,27. 1Pét. 1,18.
19. Jel. 12,11.).
Szeretettel ajánlom a könyvet, amit a következő oldalon megtalálsz.

http://jezus-szeret.ucoz.hu/konyvek/ima1.pdf

Legyél egészséges Jézus nevében

Szeretném ha megváltozna az életem

Rita | 2017.02.03

Kérem imatkozzanak értem nem kapok munkát ha küldök e mailt nem írnak vissza nem reagálnak a munkáltatók el vagyok keseredve és nagyon nehéz anyagi körülmények között élek. Nincs senkim se társam se barátaim. Tele vagyok adosaggal. Önértékelési problémákkal küzdök félénk, szegyenlos vagyok. Úgy érzem hogy nincs senkim egyedül vagyok .Szeretném ha rontas, átok, betegség, dohányzás és minden aminek a gonoszhoz van köze elhagyna. Szeretnek testi, szellemi, lelki gyógyulást. Köszönöm az imát !!!!

Re:Szeretném ha megváltozna az életem

Julianna | 2017.02.04

Kedves Rita!
Először is elnézést kérek, hogy tegeződve írok, de így valahogy könnyebb. Soha nem vagy egyedül! Hidd el, hogy Isten ott van veled minden pillanatban, mert Ő megígérte-Nem hagylak el, sem el nem távozom tőled- Fontos, hogy elhidd! Van amikor úgy érezzük, hogy "elhagyott az Úr", de ez nem így van. Van amikor semmi nem sikerül, de hidd el, hogy Ő a legjobbat készítette el számodra. Tudom, nem könnyű, amikor nincs munka. Én akkor mindig úgy könyveltem el magamban, amikor nem sikerült valami, hogy ez azért van, mert Isten sokkal jobbat tartogat. Én hiszem, hogy Istennek gondja van rád, de soha ne add fel. Bízz meg Őbenne teljesen. Te az Ő szeme fénye vagy. Drága kincs és érték vagy számára, hiszen nagyon drága árat fizetett érted. Én hálát adok az Úrnak, hogy Ő mindenből a legjobbat adja számodra. Köszönöm Atyám, hogy neked gondod van Ritára és megköszönöm azt a munkát is, amelyet elkészítettél számára. Te vagy az Uram, aki bekötözöd a sebeket és meggyógyítod a testeket, lelkeket. Legyen a Te békességed Uram Rita szívében. Erősítsd meg őt Uram, akkor, amikor elgyengül. Hozz változást az életébe minden területen Atyám. Köszönöm mennyei Atyám, hogy ezek a változások megtörténnek Rita életében. Áldom és magasztalom ezért a drága szent neved, az Úr Jézus nevében--ámen- Drága Rita! Amikor belenézel a tükörbe, lásd úgy magad, mint Isten gyermekét, aki ragyog, mert az Úr Jézus benne van. Az ördög egy hazug, ne higgy az ő szavának. Az Úr elkészítette számodra azt a társat is, aki az Ő szíve szerint való. Hálát adok Istennek, hogy ezek a változások hamarosan megtörténnek az életedben. Áldott, csodás napokat kívánok neked szeretettel.

imakérés

Szucsik Ildikó | 2017.01.24

szeretnék imát kérni páromért( Fedák Zoltán),akit hatalmában tartja mammon.továbbá azért hogy ő is elfogadja Jézust.magamért,hogy teljesen át tudjam adni magam Istennek,és adjon az Úr maximális hitet. hálásan köszönöm a közben járást.

Re:imakérés

Julianna | 2017.02.03

Kedves Ildikó!
Hálát adok Istennek az életükért. Önnek van hite, hiszen az Úrhoz fordult segítségért. Jézus azt mondta, ,... Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek. Máté evangéliuma 17,20. Önnek ez a mustármagnyi hit ott van a szívében. A hitünk napról napra növekszik, ahogy megbízunk az Úrban. Vannak az életünkben nehéz helyzetek, amik kilátástalannak tűnnek, de az Istennek semmi nem lehetetlen. Természetesen imádkozom azért, hogy Ön soha ne adja fel! Isten a szívünket nézi és Ő látja, hogy ki az, aki változni szeretne. A jó hír, hogy ezt nem egyedül kell megtennünk, hanem az Úr változtat bennünket napról-napra. ..Édes Mennyei Atyám! Az Úr Jézus nevében járulok a kegyelmi trónod elé: Imával jövök Teeléd Uram Ildikóért és az ő párjáért, Zoltánért. Kérlek Téged Uram, hozz változást az ő életükben. Erősítsd meg Ildikót abban, amiben gyenge és hittel teli szívvel csak Tebenned bízzon és Rád tekintsen. Formáld és alakítsd őket Uram. Kérlek Uram, hogy Zoltánt is vezesd a Te utadra, arra a keskeny kis útra, amely Tehozzád vezet. Küldj munkásokat az ő útjába, akik megismertetik Zoltánnal a Te nevedet és megtudja, mennyire szereted őt. Hálás a szívem Atyám, hogy neked gondod van mindazokra, aki Tehozzád fordulnak és Tőled kérnek segítséget. Köszönöm, hogy ez a változás megtörténik. Köszönöm, hogy Ildikó hite napról napra erősödik és a Zoltán is megismer téged és átadja a szívét neked. Hálásan megköszönöm Atyám, hogy imáinkat mindig meghallgatod és meg is válaszolod. Áldom és magasztalom a drága szent neved Atyám, az Úr Jézus nevében--ámen

imakeres

Eva | 2016.11.16

Nagzon nehez helyzetbe kerultem, a gonosz rettenetesen tamad mar regota, de most egyik a masik utan jonnek a tamadasok, nagyon nehez igy elni, kerem, hogy tamogassanak a szellemi harcban, hogy az Ur Jezus neve megdicsouljon, a gonosz messzire tavozzon.
Koszonom.

Re:imakeres

Julianna | 2016.11.29

Kedves Éva!

Nincs olyan nehéz helyzet, amiből az Úr ne tudna kihozni. Jézus győzelmet aratott a sátán minden ereje felett.
(Kolosse levél 2,15)
„Lefegyverezvén a fejedelemségeket és a hatalmasságokat, azokat nyilvánosan megszégyenítette és mutogatta, győzelmet aratván felettük a keresztfa által.”

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy soha nem érnek bennünket támadások, viszont Jézus nevében hatalmat kaptunk az ellenség minden ereje felett.
Márk 16/17-
17 Azokat pedig, akik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak. 18 Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik: betegekre vetik kezeiket, és azok meggyógyulnak

Jézus nevét használnunk kell az ellenség minden erejével szemben, hiszen Jézus mondta. "Az én nevemben"... Kimondani az igét az életünk problémáira. Dicsérni és magasztalni az Urat a győzelemért.

Természetesen imádkozom érted.
Elnézést kérek a késői válaszért
Filippi levél 1,2
Kegyelem néktek és békesség Istentől, a mi Atyánktól és az Úr Jézus Krisztustól.

imakérés a fiamért

Beri | 2016.11.14

Kérem, imádkozzanak a fiamért, Dávidért. Munkát keres, mindenhonnan elutasításban van része. Nincs párkapcsolata sem, és ez is frusztrálja. Két évvel ezelőtt rákos lett, sikeres volt a műtét, az Úr kegyelme vele volt. Állandóan imádkozom érte, és most segítséget szeretnék ehhez kérni.

Re:imakérés a fiamért

Julianna | 2016.11.29

Én hálaadással járulok az Úr elé és megköszönöm, hogy Dávidnak a legjobb munkát készítette el. Megköszönöm Atyám , hogy a műtét sikerült és a Dávid teste tökéletesen egészséges. Megerősítetted és felépítetted őt. Imádkozom Atyám egy olyan társért, aki a Te szíved szerint való. Köszönöm Atyám, hogy neked gondod van a Dávidra és az egész családjára, hiszen szereted őket. Áldalak és magasztallak Uram, hogy minden imánkat meghallgatod és meg is válaszolod. Köszönöm, hogy mindenkor Te hozzád jöhetünk és minden gondunkat, problémánkat átadhatjuk Neked. Legyen áldott a drága szent neved Atyám, az Úr Jézus nevében--ámen

Kedves Beri! Elnézést kérek a késői válaszért.
Filippi levél 1,2
Kegyelem néktek és békesség Istentől, a mi Atyánktól és az Úr Jézus Krisztustól.

Tételek: 31 - 40 ból 89
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Új hozzászólás hozzáadása