Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

beteg gyermekemert

edesanya | 2015.02.08

Dicsértessék az Úr Jézus, Krisztus!
Súlyosan beteg kisgyermekemért szeretnék imát kérni, kérem, hogy a Szentlélek áldása radjon rá és szabadítsa meg Őt a betegségtől, szenvedéstől. Ámen

Re:beteg gyermekemert

P. Julianna | 2015.02.25

Úr Jézus!! Hálát adok Neked, hogy Te elhordoztad minden betegségünket, fájdalmunkat. Köszönöm, hogy ez a drága kisgyermek is a Te sebeid által meggyógyult. Semmilyen keresnivalója nincs a betegségnek az ő testében, ezért a Jézus nevében ez a betegség felkel és elhagyja azt a testet. Ennek a piciny gyermeknek minden testrésze, szerve úgy működik Atyám, ahogy Te azt megteremtetted és megalkottad. Tökéletesen. Én hiszem Atyám, hogy hogy aki kér, at kap. Ez a drága édesanya Téged hívott segítségül Uram, és Te meghallgattad őt. A Te áldásod legyen ennek a drága családnak az életén a Jézus nevében--ámen

Ima kérés

Dudás Ferencné | 2015.01.30

Imát szeretnék kérni, hogy a fiamékkal rendbe jöjjön a kapcsolat mert hét éve nem találkoztunk nem láthattuk a két kis unokánkat sem még.A menyem szíve megenyhüljön mert ő az aki nem akarja hogy találkozzunk, pedig mi egy csodálatos jó gyereket neveltünk egyetemet végzett okos fiút.

Re:Ima kérés

P. Julianna | 2015.02.25

Az Úr Jézus nevében ez a családi kapcsolat helyreáll. Amit az ördög széjjelszedett, azt az Úr szépen összerakja és egybe illeszti. A szeretet uralkodjon ebben a családban. Nincs olyan tönkrement kapcsolat, amelyet Te Atyám, ne tudnál helyrehozni. Én megköszönöm Neked Uram, a család minden tagjának az életét és azt, hogy ez a kapcsolat teljesen helyreáll a Te dicsőségedre. Köszönöm, hogy áldottá és gyümölcsözővé teszed a család minden egyes tagját. Az Úr Jézus nevében--Ámen

ima keres

ilona | 2014.03.28

Szeretnek imát kerni 15eves lanyomert, hogy jo utra térjen ,legyen celja, ne Engedje hogy a rossz oldata kerüljön. Korához kepest viselkedjen es bizalommal forduljon hozzam. Oszinten viselkedjen velem es mindenkivel. Szeretnem ha tanulással megalapozna az eletet.

koszonom

Re:ima keres

Julianna | 2014.04.02

Drága Ilona!!!
Én hiszem, hogy az Úrnál minden lehetséges. Köszönöm a Mennyei Atyának, hogy lányodat Ő változtatja meg. Az Úr védelmét kérem a lányodra. Megkötözöm az élete fölött az ellenség minden erejét Jézus nevében. Hálát adok az Atyának, hogy Ő megőrzi a lányodat és a helyes úton vezeti Jézus nevében. Drága Ilona!!! Csak bízz meg az Úrban és mindig a legjobbat valld meg az élete fölött, hiszen a szavainknak teremtő ereje van. Ne mondj ki negatív dolgokat még akkor sem, ha még éppen nem látod a változást. Isten munkálkodik a lányod szívében és életében, csak ne kételkedj benne. Csak adj hálát az Úrnak, hogy Ő végzi el ezt a munkát. Mi szülők nem tudjuk gyermekeinket sem és mást sem megváltoztatni, még saját magunk sem vagyunk képesek a változásra. Az Úr, aki Úr minden fölött Ő az egyedül, aki elvégzi. Legyél nagyon áldott és legyen békesség a szívedben. Amikor a lányod elmegy otthonról, csak bízd nyugodtan az Úrra, köszönd meg Neki, hogy Ő az, aki a védelmével körülveszi. Köszönöm Atyám azt is, hogy Te adsz ennek a leányzónak bölcs és értelmes szívet a tanuláshoz és a szülő iránti tisztelethez egyaránt.
Jézus nevében---Ámen

Re:Re:ima keres

ilona | 2014.04.06

Nagyon szépen koszonom a megerositesedet. Bízok az Urban, es folytatom az imaimat.
minden jót kivanok neked is!

Re:Re:Re:ima keres

Julianna | 2014.04.07

Köszönöm szépen

ima kérés

Zsuzsanna | 2013.12.26

Imát szeretnék kérni, a fiamért, úgy érzem rossz úton halad az élete, szavakkal nem tudunk már hatni rá. Erőt és akaratot neki hogy változni akarjon és tudjon! Előre is köszönöm a segítséget!
tisztelettel Zsuzsanna

Re:ima kérés

Püski Julianna | 2014.01.26

Drága Zsuzsanna!
Ne kételkedj az Úrban. Ami nekünk és nálunk lehetetlen, az az Úrnál nem.
Az Úr megváltoztatja a fiad. Jézus nevében megtöröm az ördög minden erejét a fiad és a családod minden egyes tagja fölött. Kérlek Mennyii Atyám, hogy küldj ennek a fiúnak az életébe munkásokat. A Te munkásaid, akik bemutatnak, megismertetne vele Téged. Megmutatják ennek a fiúnak a Hozzád vezető utat, és Te fogod Őt Uram vezetni és megváltoztatni. Köszönöm Atyám, hogy Te mindennél hatalmasabb vagy és a Te drága szereteteddel kinyúlsz ezért a fiúért, hogy azon az úton járjon, amelyen Te vezeted. Követelem ennek a fiúnak az üdvösségét és szabadulását a Jézus nevében. Tied minden dicsőség Atyám, hogy Te úgy szereted ezt a fiút is, hogy a Te drága Fiad, Jézust adtad érte, hogy el ne vesszen.
Áldom és magasztalom a drága szent Neved azért, hogy imánkat meghallgattad és meg is válaszolod.
Jézus nevében Ámen

Tételek: 41 - 50 ból 63
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Új hozzászólás hozzáadása