Roberts Liardon

Zoé | 2015.08.27

Szia Julianna!

Ha nem haragszol leírom a feltörő gondolataimat, ha akarod töröld nyugodtan. De mellbe vág Liardon története, aki nagyon jól indult, elhívottja volt az Úrnak, mégis a homokosok között kötött ki. Számomra ő már hiteltelen, bármit is mond.
Manapság divat lett az Evangéliumot felvizezni, de akkor is meg van írva, hogy egy parázna, egy házasságtörő és egy homoszexuális se örökli Isten országát (Újszövetség!), Isten pedig nem változott meg. Még az is ítélet alá fog kerülni, aki úgy néz másnak a feleségére, ahogy nem kéne...ez nem törvénykezés, hanem Jézus mondta.
Ha ő egykor Szodomát és Gomorrát a földdel tette egyenlővé a homokosok miatt, akkor 2015-ben miért lenne kedves előtte az, amit akkor tűzzel pusztított el? Ráadásul az Ő szeretett, -Jézus Vére által megvásárolt- Egyházában, aminek szentnek kellene lennie? Isten nem változott meg, akármennyire is szeretnénk ha Ő igazodna mihozzánk...
Milyen világban élünk, amikor a keresztények arról vitatkoznak (egyéb fórumokon), hogy lehetünk-e homokosok vagy leszbikusok? Ez nonszensz. Égbekiáltó. Pál még azt is kiprédikálta, mikor valaki a mostohaanyjával élt együtt, nem volt tolerancia.
Aki szereti Istent, az megtartja az Ő beszédét (törekszik rá), nem forgatja ki, nem higítja fel, hanem tűzzel vassal harcol a bűn ellen, mert szentség nélkül senki nem látja meg az Urat.
Aki mást mond, az Isten Ígéje fölé helyezi magát és nem lennék a helyébe.
A kegyelem arról szól, hogy megtérhetsz a homoszexualitásból, nem arról, hogy Isten szemébe mosolyogva, esetleg pásztori áldással (!!!) tovább folytathatjuk ezt a fertelmességet (Róma levél) Márpedig az Írás fel nem bontható.
Jézus azt mondta, hogy legyünk szentek, miként a mi mennyei Atyánk szent, a házas-ágynak is "tisztának" kell lennie.
Itt vagyunk a cél előtt, Jézus visszajövetele napról-napra egyre közelebb van, mi meg itt szórakozunk, holott már recseg a hajó is a sok bűnnek a terhe miatt. Mikor ébrednek már fel a keresztények? Amit szellemben kezdtünk el, testben akarjuk bevégezni?!
A homoszexualitás is bűn, amiből meg kell térni, úgy ahogy a lopásból, mégpedig mihamarabb, mert már gyűlnek a sötét felhők a horizonton, nem tudni melyik nap lesz még a miénk.
Üdv.:
Zoé

Új hozzászólás hozzáadása