A halottasházba vitték, amikor feléledt a csecsemő

2013.07.13 12:25
 
Igazi csodát éltek át azok a brazil szülők, akikkel az orvosok azt a szomorú hírt közölték, hogy gyermekük halva született.

A vallásos szülők a kórház kápolnájába vitték gyermekük holttestét, ahol három órán keresztül imádkoztak a lelkéért. A babát az akkor érkező nagymama akarta levinni a halottasházba, de amikor felemelte, és magához szorította, a kislány megmozdult. Kinyitotta a szemét, és rugdosott a lábával.

„Először képtelenek voltunk felfogni, hogy mi történik. Aztán láttuk, hogy egyenletesen lélegzik. Zokogtunk. Megöleltük egymást, mindenki azt kiabálta: életben van, életben van! Ez egy igazi csoda" – mesélte egy brazil online újságnak Elza Silva, a gyerek nagymamája.

A kis Yasmin Gomest azonnal megvizsgálták az orvosok, és megállapították, valóban stabilak az életfunkciói. A kórházban értetlenül állnak a történtek előtt, a gyerek ugyanis születésekor nem lélegzett. Azonnal elkezdték a lélegeztetést és az újraélesztést, ám egy óra múlva leálltak, és megállapították a halál idejét. A baba ernyedt testét az orvosok, a nővérek és a szülők is látták, mindannyian biztosak voltak benne, hogy a kislány nem él, így „feléledése" valóban orvosi csodának számít.

2013-07-12 11:18:10

Blikk-információ