Igaz szerelem: hátán cipeli a feleség amputált lábú férjét

2013.08.30 19:31

Igaz szerelem: hátán cipeli a feleség amputált lábú férjét

Afganisztánban vesztette el a végtagját.

Megható fotó kering a neten. A képen a San Diegóban élő Jesse és neje, Kelly Cottle látható; az egykori tengerészgyalogos férjnek mindkét lábát amputálták; a felvételen a párja nyakába kapaszkodik, a nő pedig a hátán cipeli.

A 28 éves férfi az afganisztáni hadszíntéren vesztette el a lábát 2009-ben, amikor egy IED (improvizált robbanószerkezet) robbant mellette; a robbantást a sisakján lévő kamera is rögzítette. A szerencsétlenség után - melynek következtében mindkét lábát amputálták - egy kórházban lábadozott, és gyakorolta a műlábbal való járást; ott találkozott a későbbi párjával, a 24 éves Kelly-vel. „Ha nem léptem volna rá az IED-re, sohasem ismerhettem volna meg” – jelentette ki Jesse, akinek a személyisége teljesen elvarázsolta a fiatal nőt. A házaspár a napokban ünnepelte első házassági évfordulóját.

Forrás: kmph.com

S mi a megindító fotó története? A fiatalok meglátogatták Kelly szüleit az idahói Boise-ban, és az összejövetel alkalmából úgy döntöttek, készítenek egy családi fotót. Valemelyikük azt javasolta, hogy a vízben állva pózoljanak, mire Kelly – teljesen spontán módon – a hátára kapta férjét. A fotóst annyira meghatotta a feleség reakciója, hogy külön is lefotózta őket, a felvételt pedig kiposztolta a Facebookra. A szívszorító kép – amely rengeteg amerikait meghatott – rövid idő alatt több mint 7 ezer lájkot és számos megosztást kapott.

Forrás: nydailynews.com

A fotós szerint Jesse nem a háborús sérülése miatt vált hőssé, hanem attól, hogyan sikerült továbblépnie a szerencsétlenség után, és újra pozitívan szemlélni az életet, ebben pedig óriási segítsége volt Kelly-nek.

 

Forrás:hir.24