Téma: Vendégkönyv

honlap

lstván | 2016.11.11

Egy kis HIT sziget vagytok -e korcs világban.ISTEN ÁLDÁSA RÁTOK!

Re:honlap

Julianna | 2016.11.29

Dicsőség az Úrnak és köszönöm szépen

Legyél nagyon áldott az élet minden területén, az Úr Jézus nevében--Ámen

kérdés

Mike | 2016.02.22

Azt szeretném kérdeni ,ez a magyar hölgy hányadik felesége Jim Sanders úrnak?

Re:kérdés

Julianna | 2016.03.05

Kedves Mike!
Én úgy gondolom, hogy az oldalon közzétett anyagok tartalma a lényeg.
Az, hogy épüljünk, erősödjön a hitünk és minél jobban megismerjük az Urat, az Ő szeretetét. Megtudjunk állni a jelenvaló világ nehézségeiben.
Elnézést kérek a késői válaszért.
legyél nagyon áldott az életed minden területén

érdeklődés a feltöltött anyagokkal kapcsolatban

Luczi Barna | 2016.02.10

SZeretettel köszöntünk titeket Erdélyországból! Hogyan tudnánk mindent letölteni, ami fel van téve? Szükségünk lenne több mindenre? barnatunde@yahoo.com címen várjuk a kedves válaszotokat! Vagy , ha van egyzerü, kezdőknek való Bibliaiskola anayag nyomtatható formában. Hálás köszönettel! Barna.

Roberts Liardon

Zoé | 2015.08.27

Szia Julianna!

Ha nem haragszol leírom a feltörő gondolataimat, ha akarod töröld nyugodtan. De mellbe vág Liardon története, aki nagyon jól indult, elhívottja volt az Úrnak, mégis a homokosok között kötött ki. Számomra ő már hiteltelen, bármit is mond.
Manapság divat lett az Evangéliumot felvizezni, de akkor is meg van írva, hogy egy parázna, egy házasságtörő és egy homoszexuális se örökli Isten országát (Újszövetség!), Isten pedig nem változott meg. Még az is ítélet alá fog kerülni, aki úgy néz másnak a feleségére, ahogy nem kéne...ez nem törvénykezés, hanem Jézus mondta.
Ha ő egykor Szodomát és Gomorrát a földdel tette egyenlővé a homokosok miatt, akkor 2015-ben miért lenne kedves előtte az, amit akkor tűzzel pusztított el? Ráadásul az Ő szeretett, -Jézus Vére által megvásárolt- Egyházában, aminek szentnek kellene lennie? Isten nem változott meg, akármennyire is szeretnénk ha Ő igazodna mihozzánk...
Milyen világban élünk, amikor a keresztények arról vitatkoznak (egyéb fórumokon), hogy lehetünk-e homokosok vagy leszbikusok? Ez nonszensz. Égbekiáltó. Pál még azt is kiprédikálta, mikor valaki a mostohaanyjával élt együtt, nem volt tolerancia.
Aki szereti Istent, az megtartja az Ő beszédét (törekszik rá), nem forgatja ki, nem higítja fel, hanem tűzzel vassal harcol a bűn ellen, mert szentség nélkül senki nem látja meg az Urat.
Aki mást mond, az Isten Ígéje fölé helyezi magát és nem lennék a helyébe.
A kegyelem arról szól, hogy megtérhetsz a homoszexualitásból, nem arról, hogy Isten szemébe mosolyogva, esetleg pásztori áldással (!!!) tovább folytathatjuk ezt a fertelmességet (Róma levél) Márpedig az Írás fel nem bontható.
Jézus azt mondta, hogy legyünk szentek, miként a mi mennyei Atyánk szent, a házas-ágynak is "tisztának" kell lennie.
Itt vagyunk a cél előtt, Jézus visszajövetele napról-napra egyre közelebb van, mi meg itt szórakozunk, holott már recseg a hajó is a sok bűnnek a terhe miatt. Mikor ébrednek már fel a keresztények? Amit szellemben kezdtünk el, testben akarjuk bevégezni?!
A homoszexualitás is bűn, amiből meg kell térni, úgy ahogy a lopásból, mégpedig mihamarabb, mert már gyűlnek a sötét felhők a horizonton, nem tudni melyik nap lesz még a miénk.
Üdv.:
Zoé

Re:Roberts Liardon

Julianna | 2015.09.22

Kedves Zoé!
Szeretném megköszönni hozzászólásod és elnézést kérek a késői válaszért. Nem törlöm, miért is tenném. Természetesen a homoszexualitással én sem értek egyet. Az, hogy Liardon mit tett, azért őneki kell majd felelnie az Úr előtt. Viszont amikor az Úr a mennyet megmutatta neki, akkor még csak 8 éves volt. Attól, hogy ő letért az Úr útjáról, még a mennybéli látogatásáról írtak hitelesek lehetnek. Sajnos elég sok szolgáló van, akit sátán elvakít, elvakított és mára már nem járnak az Úr útján. Hisszük, hogy Liardon megtért és továbbra is az Úr szolgálója.
Legyél nagyon áldott az élet minden területén Jézus nevében--Ámen

Re:Roberts Liardon

NewCreation | 2016.07.16

jogos

Tetszik

Reka | 2014.12.21

Tetszik a honlap.Reka

Re:Tetszik

P. Julianna | 2015.02.25

Köszönöm szépen kedves Réka. Áldjon meg az Úr az élet minden területén

Tételek: 1 - 10 ból 14
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása