Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

Re:imakérés

Julianna | 2013.08.20

Kedves Testvérem az Úrban,Árpi!!!
Az Úr meghallgatta az imát és változni fognak a dolgok az életedben. vannak olyan dolgok, amelyek szinte egy szempillantás alatt történnek, de olyan is, ami folyamatában. Mint amikor a magot elvetik, nem terem rögtön, hanem bizonyos idő múlva. Így van ez az életedben is. Mindennek megvan a rendelt ideje. Isten soha nem késik és nem is siet. Ő tudja az idejét a dolgoknak. Árpi, te csak adj hálát azokért a dolgokért, amelyekért imádkoztunk, bár még lehet nem látod. Ez a hit, amikor a látszat ellenére is biztos vagy abban, hogy megvan neked. Isten elkészítette a számodra.
Ő szeret téged és a családod is, és gondja van rátok
Szeretettel: Julianna

Re:Re:imakérés

veres árpi | 2013.08.24

köszönöm,ámen...

imakérés

veres árpi | 2013.08.19

Imát szeretnék kérni,családommal való jó kapcsolatért,a párkapcsolatomért hogy rendbe jöjjön,adja meg az Úr akit nekem szán,legyen munkahelyem,erőm,lelki gyógyulásom,legyen problémáimra jó megoldás,kérem segitsenek imádkozzanak értem,nagy a gondom...."Arról is mondott nekik példázatot, hogy mindenkor imádkozniuk kell, és nem szabad belefáradniuk." (Lukács 18:1)

imakérés

veres árpi | 2013.08.15

imát szeretnék kérni,családommal való jó kapcsolatért,a párkapcsolatomért hogy rendbe jöjjön,adja meg az Úr akit nekem szán,legyen munkahelyem,erőm,lelki gyógyulásom,legyen problémáimra jó megoldás,kérem segitsenek imádkozzanak értem,nagy a gondom....

Re:imakérés

P. Julianna | 2013.08.17

Drága Testvérem az Úrban. Az imakérésed több testvér elé vittem, hiszen "Egy elűz ezret, kettő meg tízezret", hatalmas erő van az együtt egy akaraton elmondott imákban. Én hiszem azt, hogy az életedben változások történnek hamarosan minden téren. Ne engedd, hogy az ördög manipuláljon, a Te dolgod, hogy hidd el, Istennél minden lehetséges. Mondd ki a hit szavát, hogy te áldott vagy akár a kapcsolatban,munkahelyi dologban és egészségileg is. Isten mindenből a legjobbat készítette el számodra,mert Te az Ő gyermeke vagy és nagyon szeret Téged.
Testvéri szeretettel: Julianna

Re:Re:imakérés

veres árpi | 2013.08.19

köszönöm,ámen

Re:Re:imakérés

veres árpi | 2013.08.19

köszönöm a segitségűket,Isten áldja önöket mind.....

imakérés

veres árpád | 2013.06.08

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Az összes e héten elhangzó rózsafüzér imádságokat,és a szentmiséket fel szeretném ajánlani,hálából a kapott kegyelmekért,köszönöm hogy az ÚR Jézus KRisztus meghallgatott és teljesitette az imaszándékaimat.Kérem az Urat,adja meg számomra továbbra is a kegyelmeket.Kérem a Szűzanyát,járjon közben érettem ezután is hogy elnyerjem mindazokat,amiket az Úr nekem szánt,kérem önöket imádkozzanak érettem továbbra is.Kérem az Urat,téritse meg volt barátnömet,Ficz Mónikát,adjon szeretetet és békességet az életébe,és adjon megbocsátást a szivébe.Kérek a családomnak békességet,nyugalmat,szeretetet,és az anyagi javaim,anyagi helyzetem jobbra fordulását,munkát és megélhetést az életembe,csak annyit kérek,amennyi szükséges.Kérem az Úr Jézust,segitsen meg az előttem álló vizsgákon,hogy sikerrel vegyek minden előttem lévő akadályt,az ő segitségével.Kérem hogy a párkapcsolatom jó legyen,stabil legyen,szeretetben,békességben legyen.Azzal,akit az Úr rendelt.Kérem imádkozzanak érettem,hogy az életem helyrejöjjön,rendezett legyen,és hogy minden jóra forduljon,legyen meg a testi-lelki nyugalmam,gyógyuljon meg a szivem-a lelkem,amit egy rossz szerelmi párkapcsolat okozott,adja meg azÚR hogy legyen családom,feleségem,szerető,hű társam akivel élhetek együtt,egyetértésben,szeretetben,békében!Adja meg az Úr Jézus,és a Szűzanya imádkozzon érettem szándékaimért,és önök is kérem,legyenek szivesek!Köszönöm....dicsértessék a Jézus Krisztus! Tisztelettel:Veres Árpád

Re:imakérés

Julianna | 2013.06.18

Dága Testvérem az Úrban!!

Megköszönöm az Úrnak Ficz Mónika üdvösségét
Jézus nevében beszólítom a békességet a családod életébe. Minden viszályt kiutasítok. Az Úr Jézus betölti minden szükségedet kedves Veres Árpád. Ő szeret téged és a családod is. Az Ő kegyelme ragyogja be az életed. Megköszönöm Uram azt a társat, akit elkészítettél Árpádnak, aki a Te szíved szerint való. Kedves Árpád!! Az Úr mindig mindenből a legjobbat készíti el. Te csak állj meg hitben, ne engedd, hogy bárki, vagy bármi elfordítson azoktól az ígéretektől, amit Isten megígért az Ő Igéjében.
Az Úr a szívek gyógyítója Ő begyógyítja a sebeket. Mindennek oka van, mi miért történik és az Úr mindenből a legjobbat hozza ki. Legyen békesség a szívedben.
Kívánom, legyél nagyon áldott az élet minden területén.
Szeretettel: Julianna

Tételek: 61 - 69 ból 69
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Új hozzászólás hozzáadása