Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

Re:Re:ima keres

ilona | 2014.04.06

Nagyon szépen koszonom a megerositesedet. Bízok az Urban, es folytatom az imaimat.
minden jót kivanok neked is!

Re:Re:Re:ima keres

Julianna | 2014.04.07

Köszönöm szépen

ima kérés

Zsuzsanna | 2013.12.26

Imát szeretnék kérni, a fiamért, úgy érzem rossz úton halad az élete, szavakkal nem tudunk már hatni rá. Erőt és akaratot neki hogy változni akarjon és tudjon! Előre is köszönöm a segítséget!
tisztelettel Zsuzsanna

Re:ima kérés

Püski Julianna | 2014.01.26

Drága Zsuzsanna!
Ne kételkedj az Úrban. Ami nekünk és nálunk lehetetlen, az az Úrnál nem.
Az Úr megváltoztatja a fiad. Jézus nevében megtöröm az ördög minden erejét a fiad és a családod minden egyes tagja fölött. Kérlek Mennyii Atyám, hogy küldj ennek a fiúnak az életébe munkásokat. A Te munkásaid, akik bemutatnak, megismertetne vele Téged. Megmutatják ennek a fiúnak a Hozzád vezető utat, és Te fogod Őt Uram vezetni és megváltoztatni. Köszönöm Atyám, hogy Te mindennél hatalmasabb vagy és a Te drága szereteteddel kinyúlsz ezért a fiúért, hogy azon az úton járjon, amelyen Te vezeted. Követelem ennek a fiúnak az üdvösségét és szabadulását a Jézus nevében. Tied minden dicsőség Atyám, hogy Te úgy szereted ezt a fiút is, hogy a Te drága Fiad, Jézust adtad érte, hogy el ne vesszen.
Áldom és magasztalom a drága szent Neved azért, hogy imánkat meghallgattad és meg is válaszolod.
Jézus nevében Ámen

Re:Re:ima kérés

Zsuzsanna | 2014.01.29

Kedves Julianna, nagyon szépen köszönöm a közbenjárásodat! Erre az imára csak azt tudom mondani én is hogy AMEN!!!! Kívánom hogy a te életed is telve legyen áldásokkal!
üdvözletem Zsuzsanna

Re:Re:Re:ima kérés

Julianna | 2014.01.30

Köszönöm, én is egy nagy ÁMEN-t mondok

Re:ima kérés

tibor catlos | 2015.03.26

a zur jezus kristus atal nefejen mert a fija meg fog valtozni imatkozon es a zur jezus kristus meg formaja en est hiszem a isten nevebe es a zur vere atal vatozas jojon azo eletebe hogy meg leje a hejes utat a zur jezus nevebe kerem est koszonom amen

imakérés

veres árpi | 2013.08.19

DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS!KÉREM ÖNÖKET,IMÁDKOZZANAK A CSALADOMERT:BARÁTNÖMÉRT FICZ MÓNIKÁÉRT HOGY LEGYEN UJRA BÉKESSÉG ÉS SZERELEM ÉS EGYETÉRTÉS ÉS SZERETET,NYUGALOM KÖZÖTTÜNK,KÖLTÖZZÜNK VÉGRE ÖSSZE LEGYEN A FELESÉGEM HA AZ ÚR IS IGY AKARJA ADJA AZ ÁLDÁSÁT ERRE A KAPCSOLATRA,JAVITSON MEG TISZTITSON MEG AZ Ő KEGYELME MINDANNYIUNKAT,LEGYEN VALÓDI MEGTÉRÉS ÉLETÜNKBEN,ÉS TÜRELEM EGYMÁS IRÁNT,KERESZTÉNYI SZERETET....ÉS MEGBOCSÁTÁS MINDEN ROSSZÉRT HOGY TUDJUNK BOCSÁNATOT KÉRNI ÉS MEGBOCSÁTANI,KÉRNÉK MÉG IMÁT:AZ Ő ÉDESANYJA TESTI-LELKI GYÓGYULÁSÁÉRT, GYEREKEMÉRT, SZŰLEIMERT, TESTVÉREIMÉRT, HOGY A JO ISTEN VIGYÁZZON RÁJUK ÉS SEMMI BAJ NE ÉRJE ŐKET. KEREM A DRAGA JO ISTENT HOGY SEGITSEN ANYAGI HELYZETEM JAVULÁSÁBAN HOGY HELYRE HOZZHASSAM ÉLETEMET,LEGYEN MUNKAHELYEM,HIVATÁSOM,LEGYEN SZERETET ÉS BÉKE ÉLETEMBEN,ÉLETÜNKBEN!!!FORDULJON JÓRA MINDEN AZ ÉLETÜNKBEN! KÖNYÖRGÖM ISTENEM HALLGASD MEG IMÁINKAT ÉS KÉRÉSEINKET!DRÁGA ÚR JÉZUS,SEGITS MEG BENNÜNKET,LEGYEN JÓ MINDEN,KÉREM ÖNÖKET IMÁIKBAN HORDOZZANAK BENNÜNKET,DICSÉRTESSÉK AZ ÚR JÉZUS KRISZTUS!!! KÖSZÖNÖM:VERES ÁRPÁD

Re:imakérés

Julianna | 2013.08.20

Kedves Testvérem az Úrban,Árpi!!!
Az Úr meghallgatta az imát és változni fognak a dolgok az életedben. vannak olyan dolgok, amelyek szinte egy szempillantás alatt történnek, de olyan is, ami folyamatában. Mint amikor a magot elvetik, nem terem rögtön, hanem bizonyos idő múlva. Így van ez az életedben is. Mindennek megvan a rendelt ideje. Isten soha nem késik és nem is siet. Ő tudja az idejét a dolgoknak. Árpi, te csak adj hálát azokért a dolgokért, amelyekért imádkoztunk, bár még lehet nem látod. Ez a hit, amikor a látszat ellenére is biztos vagy abban, hogy megvan neked. Isten elkészítette a számodra.
Ő szeret téged és a családod is, és gondja van rátok
Szeretettel: Julianna

Re:Re:imakérés

veres árpi | 2013.08.24

köszönöm,ámen...

Tételek: 61 - 70 ból 77
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Új hozzászólás hozzáadása