Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

Re:Re:imakérés

veres árpi | 2013.08.19

köszönöm a segitségűket,Isten áldja önöket mind.....

imakérés

veres árpád | 2013.06.08

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Az összes e héten elhangzó rózsafüzér imádságokat,és a szentmiséket fel szeretném ajánlani,hálából a kapott kegyelmekért,köszönöm hogy az ÚR Jézus KRisztus meghallgatott és teljesitette az imaszándékaimat.Kérem az Urat,adja meg számomra továbbra is a kegyelmeket.Kérem a Szűzanyát,járjon közben érettem ezután is hogy elnyerjem mindazokat,amiket az Úr nekem szánt,kérem önöket imádkozzanak érettem továbbra is.Kérem az Urat,téritse meg volt barátnömet,Ficz Mónikát,adjon szeretetet és békességet az életébe,és adjon megbocsátást a szivébe.Kérek a családomnak békességet,nyugalmat,szeretetet,és az anyagi javaim,anyagi helyzetem jobbra fordulását,munkát és megélhetést az életembe,csak annyit kérek,amennyi szükséges.Kérem az Úr Jézust,segitsen meg az előttem álló vizsgákon,hogy sikerrel vegyek minden előttem lévő akadályt,az ő segitségével.Kérem hogy a párkapcsolatom jó legyen,stabil legyen,szeretetben,békességben legyen.Azzal,akit az Úr rendelt.Kérem imádkozzanak érettem,hogy az életem helyrejöjjön,rendezett legyen,és hogy minden jóra forduljon,legyen meg a testi-lelki nyugalmam,gyógyuljon meg a szivem-a lelkem,amit egy rossz szerelmi párkapcsolat okozott,adja meg azÚR hogy legyen családom,feleségem,szerető,hű társam akivel élhetek együtt,egyetértésben,szeretetben,békében!Adja meg az Úr Jézus,és a Szűzanya imádkozzon érettem szándékaimért,és önök is kérem,legyenek szivesek!Köszönöm....dicsértessék a Jézus Krisztus! Tisztelettel:Veres Árpád

Re:imakérés

Julianna | 2013.06.18

Dága Testvérem az Úrban!!

Megköszönöm az Úrnak Ficz Mónika üdvösségét
Jézus nevében beszólítom a békességet a családod életébe. Minden viszályt kiutasítok. Az Úr Jézus betölti minden szükségedet kedves Veres Árpád. Ő szeret téged és a családod is. Az Ő kegyelme ragyogja be az életed. Megköszönöm Uram azt a társat, akit elkészítettél Árpádnak, aki a Te szíved szerint való. Kedves Árpád!! Az Úr mindig mindenből a legjobbat készíti el. Te csak állj meg hitben, ne engedd, hogy bárki, vagy bármi elfordítson azoktól az ígéretektől, amit Isten megígért az Ő Igéjében.
Az Úr a szívek gyógyítója Ő begyógyítja a sebeket. Mindennek oka van, mi miért történik és az Úr mindenből a legjobbat hozza ki. Legyen békesség a szívedben.
Kívánom, legyél nagyon áldott az élet minden területén.
Szeretettel: Julianna

Tételek: 61 - 63 ból 63
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Új hozzászólás hozzáadása