Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

gyermek áldás

Mária | 2020.10.16

Tisztelt imaközösség!

Közbenjárást kérnék , hogy az egyedüli gyermekemnél ( fiaméknál) mielőbb legyen Istentől lévő gyermek áldás (unokám). Sok éve együtt élnek és még mindig nincs gyermek. Az Úr áldása legyen az imádkozókon ! Szeretettel köszönöm szépen!

Szellemi harc

M ildikó | 2020.10.13

Áldás és békesség a szolgáló imacsoportnak a mi Úrunktól Jézus Krisztustól!

Imáitok segítségét szeretném kérni a szellemi harchoz amit az ellenséggel folytatok! Régebben a keleti vallások gyakorlatát folytattam, akkor még nem voltam megtérve . Sajnos rossz erőket ébresztettem fel magamban, az egyik legveszélyesebbet a kundalini erőt! Szeretnék tőle megszabadulni mert éjjel nappal vádol és karhoztatni akar! Kérlek imádkozzatok értem a Szent Szellem erejével hogy végleg megszabaduljak ezektől az erőktől(szellemektől)

Hálásan köszönöm mindenkinek! Az Úr legyen veletek!

imakérésg

Gáspár Virág | 2020.09.16

Kedves Imádkozôk!
Kérek imádkozzatok értünk párommal,hogy kapjunk szociális lakást,mert 3éve hajléktalanok vagyunk,nagyon roszz körülmények közt élünk.Én autóba alszom egy telephelyen,téln hidegben,melegviz,fütés nélkül.Nagyon felfáztam azóta alul,mindenem fáj.Nagyon csalódtam az emberekben,nem segitenek,csak kritizáltak,üldöztek minket.Ezért nagyon depressziós vagyok,magwmba fordultam teljesen.reményem nincs,mert nincs javulás.Szeretnék egészségileg helyrejönni,õnbecsülésem is helyreálljon,és valami otthoni munkát találjak,amiben tudom kamatoztatni német tudásomat,ami nem perfekt.

Re:imakérésg

keresztény | 2020.11.24

Kedves Virág!
Elnézést, hogy ilyen soká írok. Bizom abban, hogy megoldódott ez a probléma. Természetesen imádkozom, hogy az életetek teljesen álljon helyre. Az Úrnak semmi nem lehetetelen. Legyetek teljesen egészségesek és áldottak. Éljetek szeretetben és minden jótéteményre bőségben a Jézus nevében

Imakeres. Szabadulas a gonosztol, függőségbol, rossz társaságtó.Munkahely keresese. Az Ur aldasaert esedezem. Es betegsegbol gyogyulasert is. Koszonettel.

KristófErdei | 2020.06.18

Bajtol, bunoktol, rossz barátoktól vali es a gonosztol vali szabaduladert. Legyen az eletnek értelme rs munkahelyert is. Betegségből gyogyulasert. Köszönöm az Urnak, es mindenkinek!

imakérés

Szépvölgyi Tamás | 2020.05.01

Istenem, Mi Atyánk, Édes Jézus, Mi Urunk, Szűz Mária, Mindennek Szent Anyja !
Könyörgöm !
Kérlek biztosítsatok sok-sok munkát, és az azért járó fizettséget.
Kérlek segítsetek, hogy a családunkban ne üsse fel a fejét semmilyen betegség, ebbe beleértem az állatainkat is.
Kérlek segítsetek egészségben élni, és kérlek segítsetek anyagi biztonságot megteremteni.
Sajnos az elmúlt év, és az idei év során annyi terhet rótt ránkbaz élet, hogy többet már nem bírok el.
Kérlek segítsetek végre egészségben és anyagi biztonságban élnünk a családunknak, és az ott élő állatainknak is.

Könyörgöm hozzátok...

ÁMEN

Re:imakérés

Kedves Tamás! | 2020.05.05

Én hiszem azt, hogy az Úr mindig veled, veletek, velünk van. Most is, a nehéz helyzetben. Ezen a weboldalon sok mindent találsz, ami megerősít a hitben. Vannak imádságok is. Én is imádkozom érted, és a családodért. Legyetek áldottak!

Imakérés Okiemute-ért és családjáért

P.Julianna | 2020.04.23

Kedves Van remény olvasók!
Szeretnék imát kérni Okiemute-ért, aki Nigériában él. Négyen vannak testvérek, az apukája sajnos már nincs köztük. Ő egyetemen tanul és nehezen tudja finanszírozni a kiadásait, mivel alkalmi munkákat tud elvállalni. Zenei szerkesztéssel is foglalkozik és szeretné, ha lenne egy saját kis stúdiója. A család nagyon nehéz körülmények között él.
Imádkozzunk, hogy ezek a körülmények megváltozzanak, hiszen az Úrnak semmi nem lehetetlen és mi hittel Isten trónja elé emeljük ezt a családot.
Kérjük az Úr áldását Okiemute-ra és a család minden tagjára, hogy mindenkor, mindenben bőségben legyenek.
Legyetek nagyon áldottak Jézus nevében

imakérés

Suha Krisztián | 2020.02.18

Sziasztok Testvérek áldjon az úr benneteket imakérésem lenne legyetek velem eggy akaraton abba,hogy volt régebben eggy kölcsön tartozásom amit nem tudtam fizetni és most hogy már van eggy rendes állásom a végrehajtó lezárolta a számlámat amit nem tehetne meg,én őt megáldom jézus nevében csak annyit kérnék imába hogy meg tuggyak vele eggyezni isten bölcsessége szerint köszönöm.

Re:imakérés

Kedves Krisztán! | 2020.05.05

Elnézést, hogy későn reagálok. Olvastam az imakérést régebben és imádkoztam is. Hiszem, hogy az Úr segítségével sikerült ezt a problémát orvosolni.
Legyél nagyon áldott Jézus nevében!

Tételek: 1 - 10 ból 144
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása