Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

Imakeres

Krassowsky Emil | 2017.05.15

Jó napot kivanok. Megkerem önöket imatkozzanak értem hogy az Úr bocsássa meg minden bunomet és hogy szabaditson meg minden azoktól mely az eletem ennek van és hogy tudjak megnosulni megismertelek egy nőt akit Dobri Magdolnanak hívnak és hogy az Úr rendelje ki nekem feleségül teljesen adja nekem és csak egymást szeressük.

Kérés

Timi | 2017.05.14

Kérem imátkozzanak értünk hohy az Úr vezessen ki szeretteimet és engem nagyon nehéz helyzeteinkből,megszabaduljunk bajainkból,betegségeinkből és,vezessen az Ő útján bennűnket bocsátsa meg
A gyermekem sikeres tamulmányaiért

Imakeres

Evike | 2017.04.20

Kerem imadkozzanak edesapamert,hogy megszabaduljon a Satan hatalma alol es tudja eletet az Isten kezebe tenni. Szabaduljon meg a haragtol ami a sziveben van es tudjon megbocsajtani mindenkinek....Surgos ez a keres mert sulyosan beteg.Ha a Mindenhato megengedi adjon neki testi gyogyulast,de mentse meg fokeppen a lelket a karhozattol.Isten aldasat kivanva koszonok minden imat,tudom nem szall a porba....

Re:Imakeres

Julianna | 2017.04.28

Ima … (neve) üdvösségéért
Atyám, hittel jövök Eléd imádságban, Jézus nevében. Meg
van írva az Igédben: Jézus azért jött, hogy megmentse, ami
elveszett. (Luk. 19,10.) A Te akaratod, hogy minden ember
üdvözüljön és az igazság ismeretére eljusson. (1Tim. 2,4.)
Ezért Atyám, … (neve)−t Eléd hozom imádságban a mai
napon Jézus nevében. (Ján. 16,23.)
AZ ELLENSÉG MINDEN EREJÉT ÉS GONOSZSÁGÁT MEG−
TÖRÖM … (NEVE) ÉLETE FELETT ÉS ELPARANCSOLOM JÉZUS
NEVÉBEN. (Mát. 18,18.)
Megkérlek Atyám, mint az aratás Urát, küldjél tökéletes
munkásokat … (neve) életébe, hogy megosszák vele az Evan−
gélium örömhírét, és hogy … (neve) meghallgassa és meg−
értse azt a szívében. Ahogy a Te munkásaid szolgálnak felé,
hiszem, hogy … (neve) megnyitja a szívét és befogadja az
Evangélium üzenetét. Kiszabadul az ellenség fogságából,
elfogad Téged élete Urának és átkerül a Te királyságodba.
(Mát. 9,38. 2Tim. 2,26.)
Ti angyalok, szolgáló szellemek, Jézus nevében elküldelek
benneteket az Ige megcselekedésére, azok számára, akik
örökölni fogják az üdvösséget. Ti hatalmas erejű angyalok,
menjetek és adjátok meg … (neve)−nek a szükséges segítséget
és támogatást Isten dicsőségére, Jézus nevében. (Zsid. 1,14.)
Kiállok a Te Igéd mellett Atyám, és dicsőítelek, magasztallak
Téged, és hálát adok Neked … (neve) üdvösségéért. Az ő ügyét
a Te kezedbe tettem, és hit által úgy tekintek … (neve)−re, mint
aki már üdvözült, beteljesedett Szent Szellemmel, és teljes
lett a Te Igéd ismeretében. Köszönöm Uram, Istenem. Ámen!

IMAKÉRÉS

GINA | 2017.04.16

Van egy idegbetegségből származó problémám, ami miatt nem tudok kimenni emberek közé, annyira szeretném ha ebből kigyógyulnék, végképp nem értem Istent hogy miért engedte ezt meg az ellenségnek, hogy sok év óta ezzel kínozzon, így nem vagyok hiteles, nem tudok résztvenni az Ő munkájában, pedig már annyiszor kértem, hogy legyen vége ennek a borzalomnak.

Re:IMAKÉRÉS

Julianna | 2017.04.28

Kedves Gina!
Most itt ennek a betegségnek, ennek a félelemnek véget vetünk a Jézus nevében!
Szeretettel ajánlom a következő megvallást, ami Jim Sanders: Imádságok a Biblia alapján c. könyvéből van.
SÁTÁN, ELLENÁLLOK NEKED ÉS AZ ÖSSZES HOZZÁD TAR−
TOZÓ ELNYOMÓ, SANYARGATÓ SZELLEMNEK, JÉZUS NEVÉ−
BEN. ELLENÁLLOK A FÉLELMEKNEK, A BÁTORTALANSÁG−
NAK, AZ ÖNSAJNÁLATNAK ÉS A DEPRESSZIÓNAK. AZ IGAZ−
SÁG SZAVAIT MONDOM KI ISTEN EREJÉVEL, ÉS AZ ÖR−
DÖGNEK NEM ADOK HELYET AZ ÉLETEMBEN, NEM ADOK
NEKI LEHETŐSÉGET. A BÁRÁNY VÉRE ÁLTAL MEGSZABA−
DULTAM AZ ÖRDÖG ELNYOMÁSA ALÓL. A DEPRESSZIÓ, AZ
ELNYOMOTT−SÁG, A SZORONGÁS GONDOLATA JÉZUS
NEVÉBEN ELTÁVO−ZOTT TŐLEM. (Jak. 4,7. Ef. 4,27. 1Pét. 1,18.
19. Jel. 12,11.).
Szeretettel ajánlom a könyvet, amit a következő oldalon megtalálsz.

https://jezus-szeret.ucoz.hu/konyvek/ima1.pdf

Legyél egészséges Jézus nevében

Szeretném ha megváltozna az életem

Rita | 2017.02.03

Kérem imatkozzanak értem nem kapok munkát ha küldök e mailt nem írnak vissza nem reagálnak a munkáltatók el vagyok keseredve és nagyon nehéz anyagi körülmények között élek. Nincs senkim se társam se barátaim. Tele vagyok adosaggal. Önértékelési problémákkal küzdök félénk, szegyenlos vagyok. Úgy érzem hogy nincs senkim egyedül vagyok .Szeretném ha rontas, átok, betegség, dohányzás és minden aminek a gonoszhoz van köze elhagyna. Szeretnek testi, szellemi, lelki gyógyulást. Köszönöm az imát !!!!

Re:Szeretném ha megváltozna az életem

Julianna | 2017.02.04

Kedves Rita!
Először is elnézést kérek, hogy tegeződve írok, de így valahogy könnyebb. Soha nem vagy egyedül! Hidd el, hogy Isten ott van veled minden pillanatban, mert Ő megígérte-Nem hagylak el, sem el nem távozom tőled- Fontos, hogy elhidd! Van amikor úgy érezzük, hogy "elhagyott az Úr", de ez nem így van. Van amikor semmi nem sikerül, de hidd el, hogy Ő a legjobbat készítette el számodra. Tudom, nem könnyű, amikor nincs munka. Én akkor mindig úgy könyveltem el magamban, amikor nem sikerült valami, hogy ez azért van, mert Isten sokkal jobbat tartogat. Én hiszem, hogy Istennek gondja van rád, de soha ne add fel. Bízz meg Őbenne teljesen. Te az Ő szeme fénye vagy. Drága kincs és érték vagy számára, hiszen nagyon drága árat fizetett érted. Én hálát adok az Úrnak, hogy Ő mindenből a legjobbat adja számodra. Köszönöm Atyám, hogy neked gondod van Ritára és megköszönöm azt a munkát is, amelyet elkészítettél számára. Te vagy az Uram, aki bekötözöd a sebeket és meggyógyítod a testeket, lelkeket. Legyen a Te békességed Uram Rita szívében. Erősítsd meg őt Uram, akkor, amikor elgyengül. Hozz változást az életébe minden területen Atyám. Köszönöm mennyei Atyám, hogy ezek a változások megtörténnek Rita életében. Áldom és magasztalom ezért a drága szent neved, az Úr Jézus nevében--ámen- Drága Rita! Amikor belenézel a tükörbe, lásd úgy magad, mint Isten gyermekét, aki ragyog, mert az Úr Jézus benne van. Az ördög egy hazug, ne higgy az ő szavának. Az Úr elkészítette számodra azt a társat is, aki az Ő szíve szerint való. Hálát adok Istennek, hogy ezek a változások hamarosan megtörténnek az életedben. Áldott, csodás napokat kívánok neked szeretettel.

imakérés

Szucsik Ildikó | 2017.01.24

szeretnék imát kérni páromért( Fedák Zoltán),akit hatalmában tartja mammon.továbbá azért hogy ő is elfogadja Jézust.magamért,hogy teljesen át tudjam adni magam Istennek,és adjon az Úr maximális hitet. hálásan köszönöm a közben járást.

Re:imakérés

Julianna | 2017.02.03

Kedves Ildikó!
Hálát adok Istennek az életükért. Önnek van hite, hiszen az Úrhoz fordult segítségért. Jézus azt mondta, ,... Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek. Máté evangéliuma 17,20. Önnek ez a mustármagnyi hit ott van a szívében. A hitünk napról napra növekszik, ahogy megbízunk az Úrban. Vannak az életünkben nehéz helyzetek, amik kilátástalannak tűnnek, de az Istennek semmi nem lehetetlen. Természetesen imádkozom azért, hogy Ön soha ne adja fel! Isten a szívünket nézi és Ő látja, hogy ki az, aki változni szeretne. A jó hír, hogy ezt nem egyedül kell megtennünk, hanem az Úr változtat bennünket napról-napra. ..Édes Mennyei Atyám! Az Úr Jézus nevében járulok a kegyelmi trónod elé: Imával jövök Teeléd Uram Ildikóért és az ő párjáért, Zoltánért. Kérlek Téged Uram, hozz változást az ő életükben. Erősítsd meg Ildikót abban, amiben gyenge és hittel teli szívvel csak Tebenned bízzon és Rád tekintsen. Formáld és alakítsd őket Uram. Kérlek Uram, hogy Zoltánt is vezesd a Te utadra, arra a keskeny kis útra, amely Tehozzád vezet. Küldj munkásokat az ő útjába, akik megismertetik Zoltánnal a Te nevedet és megtudja, mennyire szereted őt. Hálás a szívem Atyám, hogy neked gondod van mindazokra, aki Tehozzád fordulnak és Tőled kérnek segítséget. Köszönöm, hogy ez a változás megtörténik. Köszönöm, hogy Ildikó hite napról napra erősödik és a Zoltán is megismer téged és átadja a szívét neked. Hálásan megköszönöm Atyám, hogy imáinkat mindig meghallgatod és meg is válaszolod. Áldom és magasztalom a drága szent neved Atyám, az Úr Jézus nevében--ámen

Tételek: 31 - 40 ból 93
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Új hozzászólás hozzáadása