Amennyiben szeretnél imatámogatást kérni, itt megteheted

Téma: Imakérés

imakérés

robert | 2017.11.14


Kedves testvereim
Bizalommal kerem onoket imatkozzanak ertem hogy rendezogyon az eletem az anyagi problemak.
Szivbol koszonom segitseguket.

Re:imakérés

Örvendi kata | 2017.11.29

Kedves tesvó.
adja meg az Úr a te kérésed. hulljon rád a kegyelem.s tegye élővé az igét anyagi életedre. mivel Jézus szegénnyé érettünk hogy az ő szegénysége álltal mi meg gazdagodjunk.
ámen

Kérés

Kérés | 2017.11.13

Az Úr szabaditson ki az üldözőim kezéből.Szabaduljak sűrgősen ki.
Köszönöm szêpen imáitokat

Kérlek benneteket imátkozzatok értem,hogy zárják le javamra az ellenem eloőhozott ügyemet,mert hamisan vádolnak,ártatlan ,áldozat vagyok,és börtönnel fenyegetnek. Az Úr szabadítson ki sűrgősen ebből a nagy bajból,mert félelemben emésztődöm. Köszönöm szép

Bajban vagyok | 2017.11.10


Kérlek benneteket imátkozzatok értem,hogy zárják le javamra az ellenem eloőhozott ügyemet,mert hamisan vádolnak,ártatlan ,áldozat vagyok,és börtönnel fenyegetnek.
Az Úr szabadítson ki sűrgősen ebből a nagy bajból,mert félelemben emésztődöm.
Köszönöm szépen az értem elmondott imát mindenkinek.
Kérlek benneteket imátkozzatok értem,hogy zárják le javamra az ellenem eloőhozott ügyemet,mert hamisan vádolnak,ártatlan ,áldozat vagyok,és börtönnel fenyegetnek.
Az Úr szabadítson ki sűrgősen ebből a nagy bajból,mert félelemben emésztődöm.
Köszönöm szépen az értem elmondott imát mindenkinek.Imakérés a lányomért

Orsolya | 2017.11.08

Kérem imádkozzanak, hogy a lányom tanulmányi eredményei javuljanak, viselkedése Istennek tetsző legyen, térjen meg, s legyen ereje megszabadulni az őt befolyásoló gonosztól, s hogy a családunk újra egy békés meghitt otthonra találjon. Köszönöm. Amen

Imakérés.

Krisztiáb | 2017.10.18

Sziasztok áldjon az úr mindannyiótokat akik ezt olvassátok az ő nagy szerelme őrizze sziveteket és gondolataitokat a krisztus jézusban, imatámogatást szeretnék kérni a testvérem Levente életére a szive gyenge és fullad is az orvosok nem jót mondanak felőle de én hiszem hogy az úr a gyógyitó és minden sejt felépitője és helyre állitója kérném szépen tőletek hogy ebbe álljatok mellém imába mert jézus jött hogy életünk legyen a tolvaj pedig nem lophat jézus nevében köszönöm szépen.

Re:Imakérés.

Kedves Krisztián! | 2017.12.15

Jézus nevében minden rendellenesség elhagyja Levente testét. Minden testrésze, szerve tökéletesen működik, ahogy azt az Úr megalkotta. Elparancsolom ezeket a hamis tüneteket Jézus nevében. Köszönöm Úr Jézus, hogy Levente meggyógyult a Te sebeid által és szent egészségben él.--Ámen

Kérés

Kérés | 2017.10.11Kérlek imátkozzatok értem hogy a hamisan ellenem állitott űgy ne menjen a bíróságig,zárják le a javamra sűrgősen,mert ártatlan vagyok és nagyon emésztenek engem ártatlanul.Segítsen meg az Úr a szabadításával sűrgősen.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.

Kérlek imátkozzatok értem hogy a hamisan ellenem állitott űgy ne menjen a bíróságig,zárják le a javamra sűrgősen,mert ártatlan vagyok és nagyon emésztenek engem ártatlanul.Segítsen meg az Úr a szabadításával sűrgősen.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.

Re:Kérés

Julianna | 2017.10.18

(Jeremiás siralmai 3,36)
„Hogy elnyomassék az ember az ő peres dolgában: ezt az Úr nem nézi el.” Ámen

gyógyulás, család

édesanya | 2017.10.08

Mélységes imatámogatásukat kérem teljes gyógyulásomért,
családom egyesüléséért fiunkkal édesapjával jöjjön be a valóságba
azonnal.
A Jézus nevében kérem és hálaadással köszönöm most.

Tételek: 11 - 20 ból 93
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása